Gå til sidens hovedinnhold

Svake kvindøler i Lyngdal

Det gikk ikke veien for gjestene fra Kvinesdal.

For abonnenter
Fotball

Det ble en nedtur for KIL som reiste til Lyngdal for å gjøre opp slaget om Lister. Hjemmelaget var best og kunne til slutt juble over 3-1-seier mot blåtrøyene fra Kvinesdal.

Spillende trener Thomas Gilbertson oppsummerer:

– Resultatet er helt greit. Vi har noen muligheter som ikke vi klarer å sette, som kunne gjort at ting så annerledes ut. Men når vi presterer som i dag så fortjener vi å tape, sier «Gilb» til Agder.

– Det var mye sløvt spill og lav intensitet, legger han til.

Kvinesdal var høyt oppe etter 2-0 mot Fløy 2 tidligere i uken, og gikk høyt ut og lanserte seg som favoritter mot Lyngdal.

– I dag var det en helt annen verden enn i vår forrige kamp. Vi var ikke i nærheten og kom aldri opp i folk. Hadde jeg visst hvorfor det var slik hadde vi endret på det underveis. Det er helt uforståelig at vi kan gå fra en kamp som den vi hadde på mandag til å levere det vi gjorde mot Lyngdal. Vi kan ikke være bekjent av dette. Når det først er lokaloppgjør, og vi ikke er påskrudd i det hele tatt, så fortjener vi heller ikke å vinne, sukker Gilbertson overfor Lister24.

Fire mål

Johannes Toft og Ibrahim Najafi stod for Lyngdals tre scoringer. Innbytter Thomas Skjekkeland Mykstu sørget for Kvinesdals eneste scoring i kampen.

Mykstus scoring kom på et vakkert frispark fra ca. 16 meter.

Lyngdal ligger på andreplass på tabellen med ti poeng på fem kamper, Kvinesdal ligger på tredjeplass med seks poeng på fire kamper.

Kampfakta

Fotball, 4. divisjon

Lyngdal-Kvinesdal 3-1 (2-0)

Scoringer: 1-0 Johannes Toft (28), 2-0 Ibrahim «Ibby» Najafi (36), 3-0 Toft (61), 3-1 Thomas Skjekkeland Mykstu (83).

Kvinesdal: Lars Jakob Egeland, Thomas Beyene, Henning Omland, Pål Glendrange, Bård Petter Nielsen, Rolf Eikeland, Sander Risnes, Anders Hauge, Pål Risnes, Kemal Trtak og Ulrik Svindland. Innbyttere: Thomas Gilbertson, Thomas Sjekkeland Mykstu, Marcus Reiersen, Truls Risnes, Jan Eftestad Røgenes, Jan Gunnar Rennestraum og Yafet Weldetnsae Yhdego.

Gule kort: Rolf Eikeland, Anders og Anders Hauge, Kvinesdal, og Tommy Tønnessen (trener, KIL)

Dommer: Karl Andersen Sletten, Tveit IL

Tilskuere: 150

Lyngdal stadion