Gå til sidens hovedinnhold

Takket ansatte og brukere for en flott utført koronadugnad 

Alle har bidratt – og det ble feiret. Sirdal kommune takket sine ansatte og brukere for en flott utført koronadugnad!

Nå som gjenåpningen av samfunnet er blitt en realitet etter flere måneder med strenge koronarestriksjoner så var det nå på tide å gjøre litt stas på mange av de som har bidratt på koronadugnaden.

Innenfor kommunal sektor er det helsevesen, samt skoler og barnehager som har merket mest til alle de nasjonale og lokale tiltakene som har blitt innført.

Som en liten takk for en meget god utført koronadugnad, ville gjerne Sirdal kommune med ordfører Jonny Liland i spissen markere dette med å dele ut kake til alle ansatte og brukere i organisasjonen. Ordføreren synes det har vært veldig hyggelig å endelig kunne treffe mange folk igjen og han synes den gode innsatsen som er lagt ned måtte markeres nå som samfunnet er åpnet opp igjen.

Fredag i sist uke var turen kommet til Tonstad og Sinnes skule. Stemningen var nok i utgangspunktet ganske så god da en velfortjent høstferie for både lærere og elever stod på trappene, og den ble hevet enda noen hakk når ordfører sammen med ansatte på skolene delte ut flotte kakestykker til alle som ville ha. Barnehagene i kommunen har også hatt besøk av ordføreren og Sirdalsheimen står også snart for tur

Ordfører Jonny Liland har forøvrig bedt administrasjonen om innspill til en større markering i form av festligheter for innbyggerne. Planen her er at det vil bli flere arrangementer for enhver smak, så feiringen over at man nå langt på vei er kvitt koronarestriksjonene er langt fra ferdig i Sirdal kommune. Vi har grunn til å feire enda mer!