Gå til sidens hovedinnhold

Talenter og veteran hedret i håndballklubben

Flekkefjord Håndballklubb har premiert noen av spillerne for sesongen 2019/2020.

Det er tre talentfulle håndballspillere som Flekkefjord Håndballklubb er stolt av å få presentere.

ÅRETS SENIORSPILLER: Andrea Dyrli Log (18)

Andrea ble stemt frem som årets spiller på damelaget av sine medspillere.

Andrea er sterk, lynkjapp og en fantastisk håndballspiller med et godt skudd. Hun har et bra overblikk for spillet og gir alt på trening og i kamp. Spillerne beskriver henne som en god lagspiller, sprudlende humør og alltid en morsom kommentar på lur.

ÅRETS TOPPSCORER: Anette Nedrejord (35)

Årets toppscorer er nok en gang Anette. En stor bragd med tanke på hennes skadeproblematikk. Hun har en skuddarm målvakter kan frykte, og scoret gjennomsnittlig 10 mål hver kamp. Fra straffemerket er hun sikker som banken og har en imponerende statistikk å vise til. Hun har vært avgjørende i mange av kampene med alle hennes scoringer fra linje, distanse og straffekast.

ÅRETS SPILLER J15: Fride Grønstøl Leinebø (15)

Hennes lagvenninner trekker fram flere årsaker til at hun fortjener denne utmerkelsen. En av dem er Fride sitt engasjement, hun er alltid klar for trening og kamp. De setter også pris på hennes tilbakemeldinger og oppmuntringer.

Dessuten er hun en kriger på linja og god på rush og scoret mange mål for laget. Vi gratulerer og håper dere blir å se på håndballbanen i mange mange år til.

En stor takk til Ida Madeleine Nedrejord som er kunsteren bak disse flotte bildene.