Etter 9 min spill så skjer det på venstresiden, Tormod Helland vinner ballen og trer den videre til Geir Josdal som trekker seg innover langs 16 meteren før han smeller til med venstrefoten sin og ballen seiler vakkert inn i motsatt kryss, 1–0.

Snart er vi på farten igjen, denne gangen er det Tormod Helland som finner Håvard Sinnes Haughom som kun trengte 14 min med fotball etter at han vendte hjem på skoleferie før han setter ballen vakkert i mål til 2–0 ledelse.

Halvtimen er spilt da vi får et fint samarbeid på høyresiden der Marius Kvello finner Tormod Helland som tar ballen med seg innover mot 16 meteren før han sender et prosjektil i keepers lengste hjørne, og vi er foran med tre.

Ikke nok med at bortelaget reduserer etter 32 minutter, med det så også må en av kampens store profiler så langt ut med skade, Tormod Helland får seg en smell, og erstattes av Eivind Skregelid.

Sondre Gyland tar saken i egne hender i det 37 min da han broderer seg igjennom hele Klebe forsvaret før han setter ballen i mål fra 8–9 m, 4–1.

Like før pause så slår Sondre Gyland et frispark inn i feltet som Geir Josdal smeller i tverrliggeren, og først frempå på returen er Kristian Aasbø som setter ballen inn i nettmaskene med «Aasbø junior».

5–1 til pause kunne, og burde har vært mye større, her har vi levert en fantastisk 1 omg., og gutta skal levere bra de siste 45 også.

Vi gjør et keeperbytte til andre omgang, ut går Eirik Ovedal og Leif Henry Waldeland er han som må snøre på seg keeperhanskene.

Marius Kvello skulle bidra meget bra offensivt i den siste omgangen, og med evigunge Eirik Ovedal på topp så skulle det etter hvert bli mye moro, som i det 57 min da Marius sprinter oppover sin høyreside. Nede med dødlinjen får han sendt ballen inn i feltet hvor den ble ekspedert nydelig i mål av Eirik Ovedal fra 5 m hold.

Det har gått 59 min når venstre back Kristian Aasbø kobler inn turboen og fosser fremover på sin venstre flanke før han like før dødlinjen legger ballen inn langs bakken hvor motsatt back Marius Kvello har kommet på et heseblesende løp og setter ballen i mål fra 5 m.

Klebe skulle få inn sitt siste reduseringsmål i det 65 m etter at vi tok et aldri så lite «pit stop» i de bakre rekker.

I det 83 min tar Steffen med seg ballen fremover før han sender den videre frem til Eirik Ovedal som fosser fremover venstresiden, løfter blikket, ser at Geir Josdal har kommet seg inn i femmeteren hvor han mottar ballen og hamrer den på beste Josdal stil i nettmaskene.

Da det er spilt 91 minutter flikker så Geir Josdal ballen igjennom til Eirik «Buffalo Bill» som setter ballen i mål alene med keeper ifra 12–13 m. Dette ble også kampens siste scoring.

En jury kåret i kveld Geir Josdal til banens beste, meget fortjent etter 90 hardtarbeidende minutter som endte med to mål og en assist. God var også Eirik Ovedal som på 45 min også endte med samme «poengsum» som Geir Josdal.