Fotball, 5. divisjon

Tonstad-Moi 4-1 (3-0)

Det første målet kom allerede etter 12 min spill da Marius Kvello slår en flott ball inn i fra høyresiden som vår spiss Tormod Helland ekspederte fint i mål ved første stolpe.

Etter drøye halvtimen går Tonstad opp i 2-0 etter at Ole Asbjørn Liland finner vår toppscorer Karl Kvinlaug inne i feltet, han setter ballen kontant i mål fra 12 meter.

Vi fortsetter trykket ut i omgangen, vi spiller oss fint fremover i banen, de lange besøkene som bortelaget slår fremover blir kontant stoppet av et godt stopperpar, og en glitrende Nils Johannes Hadland på defensiv Midtbane.

Fem min før pause sitter den fjerde scoringen for hjemmelaget, nok en gang er det Marius Kvello som slår ballen inn langs bakken i fra sin høyreside, denne gangen er det Geir Josdal som kaller ballen i mål fra 5 meter.

Andre omgang blir ikke så bra spillemessig, det blir tettere i duellene, og det går verst utover bortelaget som må bruke flittig i fra benken utover i omgangen.

Karl Kvinlaug setter sitt andre for kvelden da vi går opp i 4-0 7 det 51 spilleminutt etter flott forarbeid av Geir Josdal.

I det 72 min blir så Moi redusert til 10 mann etter en av deres spiller får sitt andre gule kort for kvelden.

Moi får inn et trøstemål etter 75 min etter en duell i feltet hvor kanskje vår keeper blir revet ned.

Moi får sjansen til nok en redusering på tampen av kampen da de blir tildelt et straffespark, men straffen er ikke av god kaliber, keeper Sindre Tjørhom slenger seg riktig vei og holder ballen enkelt i fast grep.

En velfortjent seier til hjemmelaget som har imponert etter opprykket, vi er på toppen av tabellen foran Hovsherad som spiller sin kamp mot Sokndal fredag kveld.

En jury kåret midtbanekrigeren Nils Johannes Hadland til beste Tonstad spiller i kveld, vel fortjent.

Godt over 100 tilskuere koste seg på kampen.