Det sier toppdommer Tore Hansen fra Feda via egen Facebook, som i 10 år har hatt den prestisjetunge dommerlogoen på brystet. Nå slippes yngre krefter til og Hansen mister FIFA-emblemet.

– Jeg har vært fotballdommer i 17 år, og jeg er stolt over å ha vært internasjonal dommer i 10 av disse. Det ble aldri Champions League eller VM, men jeg har samlet fantastiske minner på noen utrolige turer med helt suverene kompiser, sier han.

Høydepunkt

– Jeg kommer aldri til å glemme tunnelen med de bevæpnede politistyrkene og de spinnville supporterne til Røde Stjerne, målet til Rivaldinho fra 30 meter, i Bucuresti, foran sin legendefar Rivaldo, møtet med Lewandowski og Son foran 53.000 tilskuere i Polen, toppoppgjør i egyptisk toppliga i Kairo, U21-kamp mellom fantastiske spillere på Frankrike og Brasil, U19-EM i nydelige Budapest, og det helsprø lokaloppgjøret i Hellas mellom PAOK og Aris Thessaloniki.

– I tillegg har jeg vært med på mange av mine gode kollegers kamper, blant Svein Oddvar Moens egyptiske supercupfinale i Abu Dhabi og VM-kvalifisering i Dortmund, som Additional Assistant Referee, legger han til.

Fortsetter som dommer

– Nå skal nye unge krefter ut og vise seg frem internasjonalt, og jeg ser allerede frem til neste fløytestøt i Eliteserien, og spennende oppdrag i VAR-studioet! Det er bare å glede seg, sier den positive fedabuen.