Gå til sidens hovedinnhold

Travel natt for politiet

Artikkelen er over 1 år gammel

Det hjalp ikke ikke å ønske godt nyttår med et humoristisk rim. Nyttårsaften ble like travel som den pleier for Sør-Vest politidistrikt.

For abonnenter

Politisentralens poetiske nyttårsmelding vakte mye latter, men budskapet i diktets enderim nådde ikke fram til alle. Ikke alle avsluttet året med stil, og flere måtte hentes i politibil.

Mye uro

Sør-Vest politidistrikt melder om en natt preget av vold, ordensforstyrrelser, slagsmål, bortvisninger, fester og branntilløp grunnet uvettig bruk av fyrverkeri. Heldigvis er det ikke meldt om alvorlige hendelser, i løpet av natten. Mange av nattens hendelser har foregått i Kristiansandsområdet, hvor politiet har måttet ordne opp i flere slåsskamper.

Fyrverkeri fra bil

I vårt distrikt har det vært forholdsvis stille. I Sokndal ble to tenåringer på 18 og 19 år anmeldt av politiet for å ha kastet fyrverkeri ut av en bil i fart. Sokndal brannvesen rykket like før midnatt ut på en melding om bilbrann i Eigersundveien.

En person ble bortvist fra Farsund sentrum etter å ha forstyrret alminnelig fred og orden. Politiet måtte også ordne opp i en slåsskamp utenfor et utested i byen. En av kamphanene ble fjernet fra stedet.

I Lyngdal brant det i en tøycontainer i Fibovegen. Containeren stod inntil en butkkvegg, men brannen spredde seg ikke. Det ble også meldt om brann i en campingvogn på Rosfjord camping. Nødetatene fant aldri noen brennende vogn, og antar at det kan ha vært et nødbluss som er observert i samme tidsrom og retning som "brannen" ble observert.