Gå til sidens hovedinnhold

Uavgjort i lokaloppgjør

Det endte uavgjort, i lokaloppgjør mellom Tonstad og Sokndal.

Fredag kveld var det duket for et aldri så lite lokaloppgjør da Tonstad gjestet Sokndal i strålende høstvær.

Det hele endte til slutt 0-0 i en jevnspilt affære i mellom to lag som så langt i sesongen har unngått tap i seriespillet. Sokndal startet kampen med et lite overtak før vi kom oss mye mer inn i kampen. Den største muligheten vår for vi etter 34 minutter, var når Elias Netland løftet ballen nydelig i bakrom til Daniel Tjørhom, men alene med keeper så setter han ballen utenfor. Bare fire minutter senere er det storebror Sindre Tjørhom som holder oss inne i kampen etter at en Sokndal spiller brenner til inne i feltet, men Sindre er lynraskt ute med høyrearmen og får slått ballen ut til corner.

Den andre omgangen ble ikke noe bedre spillemessig fra noen av lagene, det ble mye kriging, kortene kom også frem etter hvert, uten at det på noen måte var en stygg kamp.

Daniel Tjørhom får en ny mulighet til å sette ballen i mål etter 69 minutter, men også denne havnet på feil side av stengene. Hjemmelaget får sin største sjanse etter et overlegg som heades like til side for mål etter 70 min. Vi skulle få en kjempesjanse til omtrent 20 min før slutt da innbytter Geir Josdal smeller ballen via en Sokndalspiller som smeller i tverrliggeren.

Bare noen få min før kampslutt så får vår forsvarsbauta Carl Magne Fintland sitt andre gule kort og må forlate banen. De beste på Tonstad i kveldens kamp finner vi i de bakerste rekker, Sindre Tjørhom i mål plukket det som kom, meget sterk i feltarbeidet, midtstopperene Carl Magne Fintland, Kristian Tjomlid og Andreas Netland leverte også godkjent pluss.