Gå til sidens hovedinnhold

Ung jente funnet drept: Spenningsserie på Agders nettavis

En ung jente blir funnet drept på en campingplass. Kriminalpsykologen Maja Angell innser at politiet har tatt feil mann. På Agders nettside kan du streame spenningsserien fra tirsdag.

Tirsdag 1. desember lanseres den nye kriminalserien OUTLIER for Agders lesere. Gjennom et samarbeid med produksjonsselskapet Shuuto får Agders abonnenter, og abonnentene i landets over 80 Amedia-aviser, tilgang til filmens alle åtte episoder. Det er en serie som forøvrig etter jul blir å se på en av de store, internasjonale streamingsplattformene. Serien er nå også solgt til HBO og 10 land.

Kriminalserien OUTLIER er i hovedsak spilt inn i Troms og Finnmark, med lokale skuespillere og med handling fra Nord-Norge.

Serien handler om en ung jente, 19 år gamle Sofie, som har vært borte fra sitt hjem i fem dager. Hun ble sist sett på en fest. Sofie blir funnet drept på en campingplass, og kriminalpsykologen Maja Angell innser at politiet har tatt feil mann.

Klarer hun å overbevise politiet og finne den egentlige drapsmannen før han slår til igjen?

Outlier

Skuespillere: Hanne Mathisen Haga, Eila Ballovara Varsi, Stein Bjørn, Erik Smith Meyer, Marius Lien m. fl.

Manus og regi: Kristine Berg, Arne Berggren

Spilt inn: 2020

Ansvarlige produsenter : Kristine Berg, Arne Berggren, Shuuto

Aldersgrense: 12+

Den første av de åtte episodene blir åpen for alle, mens de påfølgende episodene er forbeholdt våre betalende abonnenter.

Ønsker du å se serien, så kan du klikke deg inn her:

www.avisenagder.no/outlier