Sammen for et sterkere Kvinesdal

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

MeningerDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Jeg ble med i politikken fordi jeg ville være med på å, utvikle kommunen vår. Mens jeg studerte ble jeg bare mer og mer engasjert. En av sakene som engasjerte meg mest var diskrimineringen jeg mente at pendlerstudenter ble utsatt for. Mens alle de som valgte å flytte fra hjemme kommunen kunne søke om stipend av lånekassen kunne ikke vi som pendlet.

Da kom ideen om pendlerstipend. Dette var min første politiske sak jeg fremmet til et årsmøte i Kvinesdal Arbeiderparti. I dag har vi et kommunalt stipend til pendlere i Kvinesdal, dette har vi takket være Kvinesdal Arbeiderparti. Det var ikke sikkert at dette tilbudet skulle bli videreført for skoleåret 2019-2020, rådmannen ville ikke videreføre det.

Arbeiderpartiet fremmet forslag til vedtak om videreføring av pendlerstipendet, det ble vedtatt med en endring at det skulle revideres igjen til neste år. Vi vil ha en permanent ordning med pendlerstipend for heltids studenter som bor i Kvinesdal, og studerer andre plasser. Dette er et eksempel på ting jeg har fått lov til å være med å endre på mens jeg har sittet i kommunestyret i Kvinesdal den siste perioden.

Jeg håper å få fornyet tillit ved dette valget for å fortsette arbeidet med å forbedre og utvikle Kvinesdal. For å kunne fortsette dette arbeidet trenger jeg din stemme. Noen av sakene jeg engasjerer meg mest for nå er at vi skal ha gratis skolemat for alle barn i Kvinesdal skolen. Alle barn skal ha like muligheter for læring, da er det viktig at alle barn er mette når de skal lære. Derfor går vi i Kvinesdal Arbeiderparti til valg på gratis skolemat til alle barn i Kvinesdal skolen.

Eldreomsorgen er også et viktig tema som engasjerer meg. Våre eldre skal ha et fullverdig tilbud når de trenger det. Kvinesdal Arbeiderparti vil beholde heldøgns bemanning på Feda og Fjotland omsorgssenter. Vi mener det er viktig at våre grender har dette tilbudet. Kvinesdal er en lang kommune med spredt bosetning. Det skal vi være i fremtiden også.

En annen sak som engasjerer meg veldig er å gjøre Kvinesdal til en mer attraktiv kommune å bosette seg i. Et av nøkkelmomentene for økt bosetning er arbeidsplasser. For å øke antall arbeidsplasser trenger vi en ny giv i Kvinesdal. Sammen med næringslivet og kvindølen finner vi løsningene vi trenger for å gjøre Kvinesdal sterkere. Derfor går vi i Arbeiderpartiet til valg på at vi trenger en ny giv i Kvinesdal for å øke antall arbeidsplasser i hele Kvinesdal.

Hvis dere er enige med oss at dette er løsningene vi trenger i Kvinesdal, da trenger Arbeiderpartiet og jeg din stemme ved valget. En stemme til Kvinesdal Arbeiderparti er en stemme for et mer offensivt og aktivt Kvinesdal med sterkere fellesskap.

Godt valg og bruk stemmeretten 9. september

Artikkeltags