Gå til sidens hovedinnhold

Varslet styrtregn avlyser konsert lørdag: – Vi prøver gjerne igjen!

Artikkelen er over 1 år gammel

Lørdagens konsert med blant andre Nashville Sound er avlyst. Dårlig værmelding har skylda.

– Vi har sjekket værmeldingen konstant hele uka, men nå ser lørdagens varsel mindre pent ut. Det er varslet forholdsvis mye nedbør, og da tar vi rett og slett ikke sjansen, sier Agder-redaktør Kristen Munksgaard.

Nashville Sound og Helene Bøksle hadde alle sagt ja til å bidra. Hidraferja som ligger til kai ved Slippen skulle frakte bobilfolket ut i fjorden – og alt lå til rette for en flott opplevelse. Selve konserte skulle finne sted på brygge til Munksgaard og hans nabo.

– Vi hadde virkelig sett frem til dette, men når været ligger an til å bli så dårlig, må vi avlyse. Det er synd, for jeg tror dette kunne ha blitt en stor suksess med godt vær.

Men sommeren er ikke over, selv om været de seneste ukene har vært litt høstlig. Munksgaard ser ikke vekk ifra at det kan bli konsert i løpet av sommeren.

– Vi får se hva vi kan få til. Dersom artistene sier ja til å bli med senere, kan det bli konsert. Dette har vært noe vi ville gi til byen og folket i distriktet i en vanskelig og krevende tid. La oss håpe vi får det til ved en senere – men kanskje snarlig – anledning, sier Agder-redaktøren.