Annonsørinnhold fra Obs

Hva er dette?
Stian Kvien (t.v.), Henriette Håland, Reidar Moe, Sondre Johannessen, Kenneth Hjemlestad, Monica Roskifte, Agnar Narvestad, Elisabeth Gulbrandsen og resten av de ansatte på Obs Lyngdal ser frem mot Black Week og julehandelen.
Stian Kvien (t.v.), Henriette Håland, Reidar Moe, Sondre Johannessen, Kenneth Hjemlestad, Monica Roskifte, Agnar Narvestad, Elisabeth Gulbrandsen og resten av de ansatte på Obs Lyngdal ser frem mot Black Week og julehandelen.

Benytt Black Week til å gjøre noen gode kupp hos Obs Lyngdal

– I Black Week blir det garantert noen gode tilbud for hele storfamilien, lover varehussjef Agnar Narvestad hos Obs Lyngdal.

Annonsørinnhold fra

I stedet for å ha knallgode tilbud den siste fredagen i november, har Obs i flere år valgt å kjøre kampanjer hele uka.

– Black Week er kundenes uke. Nå har de flere dager til å gjøre noen gode kupp. Vi håper de står i kø når vi åpner, sier Agnar Narvestad, som har vært varehussjef hos Obs Lyngdal i fem år. Butikken, som åpnet i 2013, ligger godt synlig fra E39, og har en mengde gratis parkeringsplasser, samt flere ladestasjoner for elbiler, like utenfor døra.

Marie Selseng kommer mer enn gjerne med råd og tips innen maling.

Juleutstillingen er allerede på plass, og har fått hedersplass ved inngangen. Juletrærne er pyntet i rødt, hvitt, sølv og gull og er omgitt av julenisser og adventsstjerner. De ansatte er i full sving med å pakke ut varene som renner inn.

– Vi gleder oss veldig. Det er alltid kjekt med mye aktivitet i butikken, smiler varehussjefen.

Følg med på Black Week-tilbudene i nettbutikken her.

Gode tilbud

Obs er blant de billigste dagligvareaktørene, og er kjent for å ha et bredt utvalg av merkevarer i alle kategorier til lave priser hele året. Det er foreløpig ukjent hvilke produkter som kommer på tilbud. Det eneste som er sikkert er at kundene kan gjøre noen skikkelige kupp innen både kjøkkenutstyr, sport, fritid, leketøy, elektronikk, underholdningsartikler, maling og dagligvarer.

Obs Lyngdal har et stort utvalg av ski. Monica Roskifte viser frem en av variantene.

– Det kommer garantert til å bli noen gode tilbud på både julevarer og gaver til hele storfamilien, sier Agnar.

– Jeg håper vi har nok av alle produktene, men det kan jeg ikke garantere. Jeg ville ikke sittet på gjerdet og ventet til slutten av uka, oppfordrer varehussjefen.

Starten på julehandelen

Black Week markerer starten på julehandelen, og mange saumfarer markedet for å sammenligne priser og produkter. På Obs sine nettsider kan du enkelt orientere deg om varesortimentet, og i den romslige butikken får du god hjelp av fagfolk i alle avdelingene. Her kan du finne noe til hele familien i én og samme butikk.

Faghandelsjef Kenneth Hjemlestad (t.v.) og varehussjef Agnar Narvestad sørger for at alt er på stell i avdelingen for sport og fritid.

– Mange gjør seg faktisk med hele julehandelen denne uka, forteller varehussjefen og legger til at det ikke er noe problem å bytte gavene.

– Vi er veldig serviceinnstilte, og strekker oss langt for at kundene skal bli fornøyde, understreker han.

Effektiv og stressfri handel

Dersom du forbinder Black Week med stress, er «Klikk & Hent» på obs.no et glimrende alternativ. Her finner du varesortimentet til Obs Lyngdal, og kan plukke kampanjevarer mens du sitter i fred og ro i sofakroken. Varene henter du en dag som passer.

Du kan også bruke nettsidene til å orientere deg om varer og andre kampanjer. For å gjøre handelen så effektiv som mulig, bruker du ShopExpress-skanneren til å skanne varene du legger i handlekurven, og til slutt betaler du i selvbetjeningskassen.

– Jeg synes det er bra at kundene benytter seg av disse tilbudene. Da kan de ansatte yte service andre steder i butikken, sier Agnar.

Alina van Kammen sørger for at det alltid ser delikat ut i den fargerike fruktavdelingen.

Han mener kjedens slagord, «Kunsten å handle smart», passer godt.

– Vi har et bredt utvalg til gode priser, stort serviceapparat, romslig butikk og mange parkeringsplasser. Kunden kan skanne varene selv, samt unngå kø ved å betale i selvbetjeningskassen eller bestille på «Klikk & Hent», oppsummerer varehussjef Agnar Narvestad, som sammen med resten av de ansatte gleder seg til de neste ukene.

Del artikkelen på Facebook