Gå til sidens hovedinnhold

Vollen FK til kvartfinalen i Skagerakturneringen

Det var knyttet stor spenning rundt årets Skagerakturnering i Sørlandshallen som ble arrangert 6.-7. november. Fjorårets turnering ble avlyst pga den pågående COVID-19 situasjonen. Hvor mange lag kunne man forvente å stille opp til årets turnering etter en lang pandemipause uten aktivitet av særlig grad ?

Hele 34 lag stilte opp i klassen herrer bedrift- og mosjonsfotball. Vollen FK fikk PWC Stavanger 2,

KRS 37 og Fotball Anyone i sin gruppe, hvor Vollen FK vant 1-0 over KRS 37, spilte 2-2 mot PWC Stavanger og banket Fotball Anyone 6-0. Dermed var VFK klar for 2 kamper på søndagen før et evt. sluttspill.

Søndagskampene endte med 4-3 til VFK mot Tungvekt og en 3-3-kamp mot PWC Stavanger 1.

Det er mange år siden VFK var i en kvartfinale i Skagerakturneringen, men nå var altså PWC Agder klar for å møte Vollen FK i en kvartfinale.

For VFK hadde lørdagens og søndagens kamper før kvartfinalen gitt spillerne en del skadeproblematikk. Bl.a. var VFK-scoringsmaskin Morten Spikkeland Olsen satt på benken med ankelskade til kvartfinalen. Morten hadde 7 scoringer i de 5 kampene før kvartfinalen.

Kvartfinalemostanderen PWC Agder ble en hard nøtt å knekke, kampen endte med 1-0 tap for herrene fra Vollen FK.

Uansett, god innsats og fotballglede i VFK-gjengen som nå ser frem til egen cup, Vollen FK-cup, i Ueneshallen lørdag 5. februar.

Vollen FK's styremedlemmer Daniel Olsen, Pål B. Meier, Richard Galle og Bente Nedland husker tilbake til Vollen FK-cup i 2020 med rekorddeltagelse og 25-års klubbjubileum.

Nå oppfordrer de bedrifts- og mosjonsfotballag i distriktet til å mobilisere frem til Vollen FK-cup 2022, både herre og damelag ønskes velkommen.